TePe Choice™

četkica za zube

TePe Choice™ četkica za zube je održiva četkica sa drvenom drškom za višekratnu upotrebu i mekim SOFT vlaknima na tri zamenljive glave četkice. Napravljena je od lokalno uzgojenog bukovog drveta, sertifikovanih obnovljivih materijala, kao što su biljni materijali i ricinusovo ulje. Mekana vlakna sa zaobljenim vrhovima omogućavaju nežno i efikasno čišćenje.

Informacije o proizvodu

TePe Choice™ četkica za zube je održiva četkica sa drvenom drškom za višekratnu upotrebu, mekim SOFT vlaknima i tri zamenljive glave četkice. Zamena glave na ovoj četkici znači mnogo manje plastičnog otpada. TePe Choice napravljena je od lokalno uzgojenog bukovog drveta i sertifikovanih obnovljivih materijala. Mekana vlakna sa zaobljenim vrhovima omogućavaju nežno i efikasno čišćenje.

TePe Choice™ je visokokvalitetna ekološka četkica za zube koja poboljšava ne samo vašu oralnu higijenu, već je i dobar izbor za životnu sredinu. Koristite četkicu za zube dva puta dnevno, ujutru i uveče, zajedno sa pastom za zube kako biste obezbedili dobru oralnu higijenu.

Ova četkica je proizvedena u Švedskoj u saradnji sa stomatološkim stručnjacima.

Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!