TePe Good

Posvetili smo više od 50 godina oralnom zdravlju ljudi. I bili smo vrlo uspešni. Danas činimo sledeć́i korak ka zdravijem životu i pokreć́emo TePe GOOD - održivu četkicu za zube.

Već́ više od 50 godina profesionalno sarađujemo sa stomatološkim stručnjacima u cilju kreiranja visokokvalitetnih stomatoloških proizvoda. I bili smo vrlo uspešni. Sada činimo sledeć́i korak ka zdravijem životu. Pokreć́emo TePe GOOD - novu održivu četkicu za zube i sveobuhvatnu inicijativu za održivost, kako bismo napravili razliku za dobrobit planete Zemlje i za vaše dobro.

Predstavljamo vam TePe GOOD četkicu za zube

TePe GOOD četkica je jedinstvena četkica za zube, prepoznatljivog TePe kvaliteta i dizajna, izrađena od 96% bio-plastike.

Dobro za tebe. DOBRO za okolinu.

TePe Good četkica za zube proizvodi se upotrebom 100% zelene energije, dobrim delom iz solarnih panela koji se nalaze na krovu naših proizvodnih pogona. Zahvaljujući korišćenju obnovljivih sirovina u proizvodnji, šećerne trske i ricinusovog ulja, uspeli smo da povratimo do 95% emisije ugljen-dioksida tokom njegovog životnog ciklusa.

TePe GOOD četkicu za zube čine biološki filamenti od 100% obnovljivih resursa - ricinusovo ulje, pri čemu je drška četkice napravljena od 96% sirovine za obnovu šećerne trske. Sa ciljem da zadovoljimo potrebe cele porodice, TePe GOOD četkicu za zube kreirali smo u tri veličine: TePe GOOD Mini, TePe GOOD Compact i TePe GOOD Regular.

TePe Good četkica za zube čeka vas na rafovima drogerija DM-a od 01.05.2019.
Uskoro i u svim bolje snabdevenim apotekama.

  • GOOD - dobra priča

  • GOOD - četkica od prirodnih materijala

    Četkica za zube od 96% bio plastike napravljena od prerađenog ricinusovog ulja i šećerne trske.

  • Zašto je dobra GOOD četkica?

    Tokom životnog ciklusa GOOD četkice za zube emisija ugljen-dioksida se smanji za 95%.

  • GOOD - od prirodnog izvora energije

    TePe GOOD četkica je proizvedena korišćenjem 100% zelene energije, većinom ispod solarnog panela TePe fabrike.

Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!