INTERDENTALNA NEGA

Odabirom TePe interdentalnih četkica za zube, različitih modela i veličina, obezbeđujete sebi najbolji nivo nege i higijene. Četkice su tazvijene u saradnji sa stomatološkim stručnjacima i odgovaraju najvišim standardima kvaliteta u svim detaljima.

ŠTA JE INTERDENTALNA ČETKICA?

Interdentalna četkica je četkica specijalno dizajnirana za čišćenje između zuba gde klasične četkice za zube ne dopiru. Koristi se kao dopuna pranju zuba. Održavanje zuba na ovaj način je jednostavno i efikasno. Njenim korišćenjem sprečava se upala desni, karijesa i loš zadah.

Opcije za svakoga

TePe četkice dostupne su u nekoliko označenih boja, veličina i modela (vidi sve):
- TePe Interdentalna četkica Original: ravna glava četkice, kratka drška, devet veličina.
- Tepe Interdentalna četkica Extra soft: ravna glava četkice, kratka drška, veoma mekani, nežni filamenti, šest veličina.
- TePe Angle™ : Ugaona glava četkice, duga drška, šest veličina.


odlike Vrhunskog kvaliteta Tepe ČetkicE za zube


Plastificirana vlakna

Sve veličine i modeli TePe četkica za zube imaju plastificirani premaz na vlaknima za bezbedno i nežno čišćenje. Četkice mogu da se koriste za čišćenje oko implantata i proteza.

OptimalnI pristup

TePe Interdentalne četkice za zube Original i Soft/Gentle imaju prav vrat, dok TePe Angle™ ima vrat pod uglom za još bolji pristup između zadnjih zuba. Četiri četkice najmanje veličine imaju fleksibilan vrat za olakšan pristup nepristupačnim mestima.

User-friendly dRŠKA

Svi modeli imaju ravnu ergonomičnu dršku prilagođenu korisniku za siguran i kontrolisan stisak.


Video SA INSTRUKCIJAMA

TePe Interdentalne Četkice
Ovaj kratak film pokazuje kako da se koriste TePe Interdentalne četkice Original i Extra soft.

TePe Angle™
Pogledajte ovaj video i vidite kako lako čistite između zuba koristeći TePe Angle.


PRIBOR

Stalak za četkice

Idealan je za higijensko odlaganje Interdentalnih četkica. Mesto za odlaganje četiri interdentalne četkice. Takođe odgovara za TePe Mini Flosser™ i TePe Dental Sticks. Materijal se reciklira.

 

Kutija za interdentalne četkice

Idealna je za putovanja. Lako staje u džep ili torbicu. Napravljena za odlaganje 6 interdentalnih četkica Original ili Extra Soft. Takođe odgovara za TePe Mini Flosser™ i TePe Dental Sticks. Materijal se reciklira.

 


ČIŠĆENJE IZMEĐU ZUBA

Redovno pranje običnim četkicama čisti samo prednju i zadnju stranu zuba. Ne zaboravite da očistite površinu između zuba, gde se bakterije kriju.

ODRŽAVAJTE VAŠA USTA DA BI BILA ZDRAVA

Naslage se konstantno formiraju između zuba i nemoguće ih je očistiti običnom četkicom. Naslage se moraju redovno uklanjati, jer mogu izazvati upalu desni, karijes i loš zadah . Kasno tinejdžersko doba je idealno vreme da se počne sa svakodnevnim čišćenjem prostora između zuba, kako bi se zadržali sveži i zdravi zubi. Nemojte čistiti samovoljno prostor između zuba ako su vaši desni bolni i krvare. Krvarenje desni je često znak upale desni. Ako ne primetite poboljšanje u roku od nekoliko dana, obratite se stomatologu.
Ne čistite između zuba ako su vaši desni bolni i krvare. Krvarenje desni su često znak upale desni. Ako ne primetite poboljšanje u roku od nekoliko dana, obratite se stomatologu .

Interdentalne opcije za ČiŠĆ́enje

Postoji nekoliko načina čišćenja između zuba. Najefikasniji metod je korišćenje interdentalne četkice interdentalne četkice. TePe nudi interdentalne četkice u devet veličina za različite interdentalne prostore.

Konac za zube može biti efikasan kada su Interdentalni prostori veoma uski. TePe Mini Flosser™, je najlakši za upotrebu. Čačkalice su takođe jedna od alternativa.

Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!