NEGA IMPLANTATA

Briga o Vašim implantatima je od životnog značaja za dugoročni uspeh. Uz pravilnu kućnu negu i profesionalno održavanje, Vaši novi zubi mogu trajati do kraja života.

Neka vaŠi Implanti traju dugo

Briga o implantatima je baš kao i briga o prirodnim zubima. Temeljna oralna higijena je neophodna za sprečavanje bolesti oko implantata. Uz pravilnu kućnu negu i redovno profesionalno održavanje, možete dugo zadržati svoje nove zube.

ČIŠĆENJE

Postoje razne vrste implantata koji eventualno zahtevaju različitu negu. TePe nudi niz proizvoda da Vam olakša čišćenje i negu. Vaš stomatolog će Vam pomoći da izaberete proizvode u skladu sa Vašim potrebama.

Proizvodi pogodni za negu IMPLANTATA

TePe Compact Tuft™
TePe Compact Tuft je četkica idealana za čišćenje kritičnih oblasti gde se implantati spajaju sa desnima i oko dodataka proteze.

TePe Implant Care™
Jedinstvena, sa posebnim uglom vrata, Implant Care omogućava lak pristup lingvalnim i nepčanim površinama implantata. Mala glava četkice sa dugim vlaknima olakšava pristup protetičkoj površini.

TePe Implant Kit
U ponudi imamo TePe Implant Kit sa tri bitna proizvoda: TePe Implant Care, TePe Implant Brush i jedne interdentalne četkice.

TePe Implant/Orthodontic Brush
Četkica za implantate i fiksne proteze. Mekana vlakna u samo dva reda. Uska glava, tanak vrat četkice. Odlična je za čišćenje fiksnih proteza i implantata.

Video ZA NEGU IMPLANTATA

TePe Implant Care™
TePe Implant Care ima ugao vrata koji omogućava lakši pristup jezičnim i nepčanim površinama implantata. Mali oblik glave olakšava čišćenje čak u veoma uskim oblastima. Meka i zaobljena vlakna za nežno čišćenje.

TePe Interdentalne Četkice
TePe Interdentalne četkice za efikasno čišćenje implantata. Koristite veličinu četkice koju preporučuje Vaš stomatolog. Pomerite interdentalnu četkicu napred-nazad nekoliko puta blizu implantata. Sve četkice imaju plastificiranu žicu za bezbedno korišćenje. TePe Angle™ je posebno korisna za čišćenje implantata iznutra.

TePe Implant Brush
The Implant Brush ima veoma usku glavu četkice za lako čišćenje implantata sa spoljašnje strane.


Informativni materijal

Preuzmite naš letak: Caring for your implants.
Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!