ORTODONTSKA NEGA

Osobama koje nose fiksnu protezu, dobra oralna higijena je još važnija. Naslage se brzo talože oko proteze, spojeva i žica.

OSNOVNA nega

Da biste sprečili bolesti desni i karijes, potrebno je da čistite zube i protezu pravilno . Čišćenje običnom četkicom nije dovoljno! Često su potrebna dodatna sredstva za čišćenje. Vaš stomatolog može Vas uputiti da odaberete odgovarajuće proizvode za ortodontsku negu i pokazati Vam kako da ih pravilno koristite. Ako imate protezu, obavezno je dobro održavajte koristeći četkicu za zube i vodu.

Proizvodi pogodni za ortodontsku negu

TePe Supreme™
Dnevno čišćenje običnom četkicom je osnova za dobro oralno zdravlje. TePe Superme je četkica za zube sa vlaknima u dva nivoa za bolji pristup oko proteze i ispod žica.

TePe Orthodontic Brush
Ortodontska četkica ima tanku glavu četkice. Dizajnirana je za efikasno čišćenje oko proteze i ispod ortodontskih žica.

TePe Compact Tuft™
Compact Tuft je ugaona četkica sa zaobljenom glavom i vlaknima, što je posebno pogodno za čišćenje oko proteze i duž linije desni.

TePe Interspace™
Interspace je ugaona četkica sa konusnim vrhom, idealna za čišćenje kritičnih područja u blizini proteze i ispod žice. Vrhovi sa odgovarajućim vlaknima se mogu menjati po potrebi.

TePe Implant Care
Četkica sa kontra kosim vratom pomaže pri lakom čišćenju proteza. Ugao vrata omogućava lakši pristup jezičnim i nepčanim površinama implantata.


Interdental Brushes
TePe intradentalne četkice su dostupne u nekoliko veličina, sa pravom ili kosom četkom glave i sa dve teksture, meka i ekstra meka. Dodatne meke četkice imaju duža vlakna, što može biti pogodno kod ortodontskih pacijenata.

 

INFORMATIVNI MATERIJAL

Preuzmine naš letak: Nega proteza.
Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!