SPECIJALNE ČETKICE

SpeciJALNE ČETKICE– za razliČite potrebe oralne higijene

Kao dopuna redovnog pranja sa četkicom za zube, nudimo širok spektar specijalnih četkica. Umnjaci, zubni implanti ili proteze - bez obzira na potrebe, imamo pesebne proizvode koji čine vaše čišćenje lakšim.

TePe Implant Care™

Inovativna četkica za implante sa jedinstvenim dizajnom za lak pristup. Ugao vrata poboljšava pristup teško dostižnim površinama implantata . Tanak oblik glave četkice olakšava čišćenje čak u veoma uskim oblastima. Soft, end - rounded filamenti pružaju nežno čišćenje. Saveti za negu implantata.

TePe Implant/Orthodontic Brush

Ova specijalna četkica za zube za implantate i ortodontsku negu ima meae vlakna u dva reda, ekstra usku glavu četkice i dugi tanki vrat, što olakšava pristup i čišćenje u blizini implantata i ortodontskih žica.

TePe Special Care™

Special Care je veoma nežna četkica sa 12.000 izuzetno mekih vlakana. Ova četkica za zube se preporučuje za pranje posle oralne hirurgije i za pacijente sa veoma delikatnim oralnim tkivom, veoma osetljivom površinom korena, izuzetno suvim ustima i posle radioterapije. Dve veličine glave četkice - crvena: standardna, plava: kompaktna. Kompaktni model se preporučuje za decu i za pacijente sa otokom i teškoćom otvaranja usta .

TePe Gentle Care™

Gentle Care se preporučuje za iste grupe pacijenata kao posebne nege ali je prilagođen onima koji mogu da koriste nešto čvršću četkicu za zube . Koristite se i za pranje nakon oralne hirurgije, kao i u drugoj fazi nakon TePe Special Care™. Gentle Care se takođe može koristiti kao dodatak na obične četkice , npr. za osetljive desni i zube .

TePe Compact Tuft™

Ova posebna četkica za zube ima kratka i meka vlakna. Stabilna ručka i gusta vlakna čine uvu četkicu idealnu za precizno čišćenje teško dostupnih mesta. Četkica za zube je pogodna za čišćenje oko fiksnih ortodontskih aparata.
Kako koristiti Compact Tuft


TePe Interspace™

Ugaona Četkica za zube sa šiljatim završetkom, koji poboljšava pristup teško dostupnim mestima . Zamenljiv vrh četkice - vrh može biti vezan za obe strane ručke četkice za različite uglove. Mekoća je označena različim bojama: bela - srednja , žuta - meka , i crvena - super meka . U paketu se dobija jedna ručka i dvanaest različitih čektica.
Kako koristiti Interspace

TePe Denture Brush

Denture brush ima ekstra duga, jaka vlakna koja obezbedjuju dobru pristupačnost i efikasno čišćenje bez izazivanja štete. Ručka četkice za zube može se saviti u unazad za bolje prijanjanje . Proteza četkice je dizajnirana da liči na konvencionalnu četkicu za zube .
Kako koristiti Denture Brush

Zaštitna kapica za četkice

Jednostavna , praktična kapica za četkice odgovara svim TePe četkicama za zube. Poklopac ima vazdušne rupe za dobru ventilaciju i lako se otvara i zatvara.

KUPOVINA SPECIJALNIH ČEKICA ZA ZUBE

Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!