ČETKICE ZA ZUBE

ČETKICE ZA ZUBE VISOKOG KVALITETA ZA DECU I ODRASLE

Sve TePe četkice za zube su napravljene u saradnji sa ekspertima stomatologije. TePe četkice za zube su efikasne, izdržljive i lake za upotrebu.

TePe Select™ ČETKICE ZA ZUBE – GLAVA ČETKICE U TRI VELIČINE

TePe Select™
Elegantna i tanka drška, sužena glava. Zaobljan vrh i gusta vlakna čiste nežno i temeljno. Čvrstoća vlakna dostupna u tri opcije: Extra Soft, Soft, Medium. Dostupna u više boja. Kvalitetna četkica za svakodnevnu upotrebu.

TePe Select™ Compact
Veoma kvalitetna četkica za svakodnevnu upotrebu. Elegantna i tanka drška,manja glava četkice. Pogodna za one sa manjim ustima,ili imaju problem da skroz otvore usta. Zaobljan vrh i gusta vlakna čiste nežno i temeljno. Čvrstoća vlakna dostupna u tri opcije: extra soft, Soft, Medium.

TePe Mini™
Za decu do tri godine starosti. Mala,sužena glava četkice,tanka drška.  Izuzetno gusta i mekana vlakna za temeljno čišćenje. Čvrstoća vlakana dostupna u dve opcije: extra soft i soft. Dostupna u više boja i dezena.

INOVATIVNI DIZAJN

TePe Supreme™
Meka i nežna u dodiru sa desnima. Inovativni dizajn,vlakna u dva nivoa. Bolji pristup između zuba i duž linije desni. Kratka vlakna efikasno čiste površinu zuba. Duža istanjena vlakna omogućavaju bolji pristup izmedju zuba. Četkica ima suženu glavu i neklizajući deo za palac. Dostupna u više boja.

PRIBOR

Zaštitna kapica za četkice

Idealna za putovanja. lako staje u džep, torbicu. Za 6 interdentalnih četkica Original ili Extra Soft. Takođe odgovara za TePe Mini Flosser™ i TePe Dental Sticks. Materijal se reciklira.

SAVETI ZA PRANJE ZUBA

Kako prati zube

Pravilna tehnika pranja zuba je od suštinskog značaja za održavanje zdravih zuba i desni. Pogledajte naš video o pranju zuba! Takođe možete pročitati više o pranje zuba ovde .

Savitljivi vrat
Sve TePe se mogu podešavati sza bolji pristup. Podesite vrat pod toplom tekućom vodom a zatim ohladite ispod hladnog mlaza. TePe Supreme se može podešavati bez zagrevanja.

ČETKICE ZA ZUBA SA ILUSTRACIJAMA

TePe Mini
Za decu do tri godine starosti. Mala, sužena glava četkice, tanka drška. Izuzetno gusta i mekana vlakna za temeljno čišćenje. Čvrstoća vlakana dostupna u dve opcije: extra soft i soft. Dostupna u više boja i dezena..

TePe Kids™
Mala, sužena glava četkice, tanka drška. Izuzetno gusta I mekana vlakna za temeljno čišćenje.
Čvrstoća vlakana dostupna u dve opcije:
• extra soft
• soft
Za decu preko tri godine starosti.
Dostupna u više boja i dezena.

Četkice za zube sa vašim printom
Nudimo i prilagođene Tepe četkice za zube, štampane sa vašim logotipom ili porukom. Širok spektar boja ručki i napredni proces štampanja nudi brojne kombinacije .

Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!